Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

 

NAJDETE NÁS NA FACEBOOKU:

 

 

Podporuje mojeID

KONTAKTY

i-Darek.cz
Sebuzín 166
40302 Ústí nad Labem
tel: +420 603920974
info(a)i-darek.cz
IČO: 88532887
DIČ: CZ7359157014

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

ZLEVNĚNO V AKCI

naše cena 199 Kč
skladem
naše cena 799 Kč
skladem
naše cena 199 Kč
skladem

NOVÉ ZPRÁVY

arr3Snížená cena za dobírku u Balíku Do ruky a Balíku Na poštu14.7.2014 - Snížili jsme platbu dobírkou u České pošty: - Balík Do ruky            89,- Kč - Balík... arr3Nižší cena u balíku Do ruky a Na poštu7.10.2013 - Snížili jsme pro naše zákazníky do konce roku 2013 dopravu Českou poštou: - Balík Do... arr3Doručování v sobotu a dopoledne v prac. dny23.11. Nově nabídnuta možnost dopravy s doručením na zvolenou adresu v sobotu nebo v pracovní dny v... arr3Nově i na Slovensko24.8.2012  nově mohou u nás běžně objednávat i zákazníci ze Slovenské republiky. Cena poštovného a... arr3Nově doprava Česká pošta - Balík na poštu3.5.2011 - Zprovoznili jsme možnost dopravy Českou poštou - Balík na poštu za 92,-Kč. Použitím této... arr3Snížená cena dopravy28.4.2012 - Snížili jsme pro Vás cenu dopravy Českou poštou - Balík do ruky na 100,- Kč (původně... arr3DÁREK ZDARMA i k akčnímu zboží23.4.2012 - DÁREK ZDARMA nyní získáte i k nákupu akčního zboží (původně nebylo možné při nákupu... arr3Nižší hranice pro DOPRAVU ZDARMA12.3.2012 - Snížili jsme pro Vás hranici od které je DOPRAVA ZDARMA na 2000,-Kč (původně byla...

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Ing. Mária Rotalová, Ph.D. se sídlem Sebuzín 166, Ústí nad Labem identifikační číslo 88532887, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu na info@i-darek.cz nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů