Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

 

NAJDETE NÁS NA FACEBOOKU:

 

 

Podporuje mojeID

KONTAKTY

i-Darek.cz
Sebuzín 166
40302 Ústí nad Labem
tel: +420 603920974
info(a)i-darek.cz
IČO: 88532887
DIČ: CZ7359157014

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

ZLEVNĚNO V AKCI

naše cena 239 Kč
skladem
naše cena 99 Kč
skladem

NOVÉ ZPRÁVY

arr3Snížená cena za dobírku u Balíku Do ruky a Balíku Na poštu14.7.2014 - Snížili jsme platbu dobírkou u České pošty: - Balík Do ruky            89,- Kč - Balík... arr3Nižší cena u balíku Do ruky a Na poštu7.10.2013 - Snížili jsme pro naše zákazníky do konce roku 2013 dopravu Českou poštou: - Balík Do... arr3Doručování v sobotu a dopoledne v prac. dny23.11. Nově nabídnuta možnost dopravy s doručením na zvolenou adresu v sobotu nebo v pracovní dny v... arr3Nově i na Slovensko24.8.2012  nově mohou u nás běžně objednávat i zákazníci ze Slovenské republiky. Cena poštovného a... arr3Nově doprava Česká pošta - Balík na poštu3.5.2011 - Zprovoznili jsme možnost dopravy Českou poštou - Balík na poštu za 92,-Kč. Použitím této... arr3Snížená cena dopravy28.4.2012 - Snížili jsme pro Vás cenu dopravy Českou poštou - Balík do ruky na 100,- Kč (původně... arr3DÁREK ZDARMA i k akčnímu zboží23.4.2012 - DÁREK ZDARMA nyní získáte i k nákupu akčního zboží (původně nebylo možné při nákupu... arr3Nižší hranice pro DOPRAVU ZDARMA12.3.2012 - Snížili jsme pro Vás hranici od které je DOPRAVA ZDARMA na 2000,-Kč (původně byla...

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Ing. Mária Rotalová, Ph.D. se sídlem Sebuzín 166, Ústí nad Labem identifikační číslo 88532887 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu nebo emailu s požadavkem na info@i-darek.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů